НОВА 2018 ГОДИНА: ВИЕНА

НОВА 2018 ГОДИНА: ВИЕНА

Нова 2018 Година во Виена 29.12.2017 – 02.01.2018 (5 денови / 2 ноќевања) 1 ден, (29.12.2017 – Петок ) МАКЕДОНИЈА – ВИЕНА Нова 2018 Година во Виена. Тргнување од Скопје во Скопје и поаѓање за Виена. Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи...
23 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

23 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 135€/8.370 МКД Прв ден20.10.2017 Скопје – Виена Состанок со групата на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ во 15.30 ч. и поаѓање за Виена во 16:00ч. Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи за одмор и...
11 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

11 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 135€/8.370 МКД Прв ден 07.10.2017 Скопје – Виена Состанок со групата на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ во 15.30 ч. и поаѓање за Виена во 16:00ч. Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи за одмор и...
ВЕЛИГДЕН-ПАРИЗ

ВЕЛИГДЕН-ПАРИЗ

Велигден во Париз за замо 19,530.00 денари Прв ден 13.04 СКОПЈЕ – ВИЕНА Состанок на групата во 14.00 часот. на паркингот пред Холидеј Инн.. Поаѓање за Виена …Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден 14.04 ВИЕНА – ПРАГА...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БРАТИСЛАВА И ВИЕНА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БРАТИСЛАВА И ВИЕНА

4 Дена / 3 ноќевања / Авион 9-ти Март (Четврток)  СКОПЈЕ – БРАТИСЛАВА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во Скопје во 11:45 часот. Полетување за Братислава во 13:25 и слетување во 15:00 часот. Трансфер до Братислава и сместување во хотел....