ЛЕТО 2017 – ВРАСНА

ЛЕТО 2017 – ВРАСНА

За целосна уплатадо15-ти Декември – 25% ПОПУСТ ТРЕТО И ЧЕТВРТО ЛИЦЕ БЕСПЛАТНО Туристичко местопо помеѓу Ставрос и Аспровалата на 80км.од Солун, со долга песочна плажа. Идеално место за мирен семеен одмор. Врасна се наоѓа во Стримонскиот залив на само 2 км. од...