ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

Предновогодишни забави во организација на Јоцо Турс од Куманово. Погледнете ги најновите понуди за незаборавните дружби во последните денови од Старата и пречекајта ја Новата Година во позитивно расположение. Leskovac-Olimp-Lux...
ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ВРАЊЕ – РЕСТОРАН ФОНТАНА Преновогодишна забава во Врање, ресторан Фонтана. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време....