Куќа „Дионисиос“ – Дионисиос

Куќа „Дионисиос“ – Дионисиос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 25% на сезонските цени 20% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 24.5-31.5 7 69 35 31.5-7.6 7 89 35 7.6-14.6 7 109 35 14.6-21.6 7 139 35 21.6-28.6 7 159 35...