ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-ДУБАИ (7 НОЌЕВАЊА)

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-ДУБАИ (7 НОЌЕВАЊА)

Посетете го Дубаи, град на луксузот и раскошот, рај од иднината кој Ве чека да го откриете. Важна напомена: Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници. Плаќање исклучиво во денари, Плаќање при резервација 100 %,и нема...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-ДУБАИ (4 НОЌЕВАЊА)

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-ДУБАИ (4 НОЌЕВАЊА)

Посетете го Дубаи, град на луксузот и раскошот, рај од иднината кој Ве чека да го откриете. Важна напомена: Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници. Плаќање исклучиво во денари, Плаќање при резервација 100 %,и нема...