ЕДНОДНЕВНИ ПРОШЕТКИ

ЕДНОДНЕВНИ ПРОШЕТКИ СТРУМИЦА ЕДНОДНЕВНИ ПРОШЕТКИ СТРУМИЦА 03.11.2019 Состанок на група пред Т.А Јоцо Турс во утрински часови. Пристигнување во претпладневни часови и се продолжува во посета на Колешински Водопад и Смоларски Водопад и посета на манастир  Св.Петнаесет,...