ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-КРУШЕВО

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-КРУШЕВО

Крушево-500.00 денари Тргнување за  Крушево во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Пристигнување во Крушево и планирана посета на куќата на Тоше Проески, гробот на Тоше Проески и споменик Македониум. Слободно време за прошетка низ градот на Крушевската Република,...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-РИЛСКИ МАНАСТИР

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-РИЛСКИ МАНАСТИР

Рилски Манастир-Благоевград-1,000.00 денари на 2 рати Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A  Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во планината Рила. Бил основан во текот на 10 век од...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

Метеори-1,600.00 денари на 2 рати Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица . Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на импресивната природа и манастирите , коишто...