ИСТАНБУЛ – 11-ТИ ОКТОМВРИ

ИСТАНБУЛ – 11-ТИ ОКТОМВРИ

ИСТАНБУЛ 10.10.2019-13.10.2019 1ден. 10.10.(четврток)  Состанок на групата пред Т.А.Јоцо Турс во 16:00 часот, тргнување за Истанбул во 16:30часот. Патување преку граничен премин  Богородица со попатни паузи и царински формалности. 2ден. 11.10.(петок)  Пристигнување...
ПОНУДИ 8-ми МАРТ 2019

ПОНУДИ 8-ми МАРТ 2019

Одбележете го празникот на жената на најдобар начин. Одберете некоја од понудите за 8-ми март 2019 на ТА Јоцо Турс од Куманово. Уживајте во прославата на Вашиот ден. Честит 8-ми март Ви посакува ТА Јоцо Турс од...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БУДВА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БУДВА

Цена на аранжманот  3800  денари на 3 рати (Февруари, Март, Април) 1 ден Куманово-Котор-Тиват-Будва Поагање во вечерните часови  .Преку Косово и Албанија пристигниваме во Котор – еден од најубавите градови на Јадранот. Прошетки во стариот дел од градот. Посета на...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ИСТАНБУЛ

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ИСТАНБУЛ

Цена на аранжманот  99 € / 6140  денари на 4 рати (Февруари, Март, Април и Мај) 08 март Состанок на групата пред Т.А.Јоцо Турс во 17:30 часот, тргнување за Истанбул во 18:00 часот. Патување преку граничен премин  Богородица со попатни паузи и царински формалности. 09...
НОВА 2018 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

Нова 2018 Година во Инстабул 1 ден 29.12.2017 – Скопје – Истанбул Нова 2018 Година во Истанбул. Состанок на групата на паркингот пред спортски центар Борис Тарјковски во 15:30 и поаѓање за Истанбул во 16:00ч. Дневно и ноќно патување преку  Р.Грција со попатни...