ЛЕТО 2017 – КАЛИТЕА (ХАЛКИДИКИ)

ЛЕТО 2017 – КАЛИТЕА (ХАЛКИДИКИ)

За целосна уплата до 15-ти Декември – 30 % ПОПУСТ ТРЕТО И ЧЕТВРТО ЛИЦЕ БЕСПЛАТНО Едно од најпознати летувалишта на првиот крак на полуостровот Халкидики. Се наоѓа на 70 км. југоисточно од Солун. Голема песочна плажа, кристално чисто море, природна убавина, бујна,...