КРСТАРЕЊЕ ЊУЈОРК – МАЈАМИ – КАРИБИ

КРСТАРЕЊЕ ЊУЈОРК – МАЈАМИ – КАРИБИ

18 Април 2020 2,480 € Сигурна реализација MSC Seaside е брод направен за MSC Cruise. Тој е прв од последната генерација на Seaside класата на бродови и најголемиот брод констриуиран од страна на неговиот производител, Fincantieri од Италија. Започнал со пловење во...