23 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУРГ СО КОЛМАР

23 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУРГ СО КОЛМАР

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 249€/15.430 МКД Прв ден 19.10.2017 СКОПЈЕ – ХАЛШТАД – САЛЗБУРГ Состанок со групата на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“ во 13.30 ч. и поаѓање за Салзбург во 14:00 часот. Дневно и ноќно возење низ Србија,...
11 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУР СО КОЛМАР

11 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУР СО КОЛМАР

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 249€/15.430 ден Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – ХАЛШТАД – САЛЗБУРГ Состанок со групата на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“ во 13.30 ч. и поаѓање за Салзбург во 14:00 часот. Дневно и ноќно возење низ Србија,...