23 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

23 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 179€/11.090 МКД Прв ден 19.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија...
11 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

11 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 179€/11.090 МКД Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: МИЛАНО

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: МИЛАНО

Авион/ 4 дена/ 3 ноќевања 11-ти Март (Сабота) СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 18.00 часот. Авионот за Милано полетува во 19.35, слетува во 21.35 часот. Организиран трансфер од аеродромот до хотелот, со запознавање на елитниот град...