ЗИМА 2018: КРУШЕВО

ЗИМА 2018: КРУШЕВО

ЗИМУВАЊЕ ВО КРУШЕВО ОД 13.01.2018 ДО 18.01.2018 Тргнување за  Крушево во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Пристигнување во Крушево и сместување во апартманите. Индивидуални активности и прошетки низ градот на Крушевската Република, град кој се смета за највисок...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-КРУШЕВО

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-КРУШЕВО

Крушево-500.00 денари Тргнување за  Крушево во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Пристигнување во Крушево и планирана посета на куќата на Тоше Проески, гробот на Тоше Проески и споменик Македониум. Слободно време за прошетка низ градот на Крушевската Република,...