ЛЕТО 2018 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ВАНГЕЛИС)

ЛЕТО 2018 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ВАНГЕЛИС)

Бесплатно сместување за 3-то лице во студио / 5-то лице во дуплекс апартман Вила “VANGELIS” се наоѓа на 150m од плажа, веднаш до хотел “Eleni” во Лептокарија. Располага со двокреветни и трокреветни студија.. апартман со една спална за 5 лица и дуплекс...
ЛЕТО 2016 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ДАНОС)

ЛЕТО 2016 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ДАНОС)

-20% ПОПУСТ ЗА РЕВАРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2016 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.03.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.05.2017  Вила Данос, се наоѓа на 70м од плажа, на главната улица која води до плажа во центарот на Лептокарија. Собите...
ЛЕТО 2017 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ВАСИЛИС)

ЛЕТО 2017 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ВАСИЛИС)

-20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2017 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.03.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2017 Вила ВАСИЛИС – „А“ кат. – се наоѓа на 150 м. од прекрасната песочна плажа. Неодамна...