ЗИМА 2018: ЛИОН – БАНСКО

ЗИМА 2018: ЛИОН – БАНСКО

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 | 10% за резервација и уплата до 30.10.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на пристигнување на 13.01.2018 и период на престој од 03.03-31.03.2018 (се комбинира со попуст за рана резервација) Цените се за...
ЗИМА 2018: ЛИОН – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ЛИОН – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 | 10% за резервација и уплата до 31.10.2017 БОНУСИ : 7=6 за датум на пристигнување 13.01.2018 и период на престој од 03.03-31.03.2018 (попустите се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќ. на база...