ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ. ЦЕНА-1600 денари Понуди 8ми декември за Метеори. Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица . Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на...
МЕТЕОРИ – 23-ТИ ОКТОМВРИ

МЕТЕОРИ – 23-ТИ ОКТОМВРИ

Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс. Се патува преку  граничен премин Богородица .  Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на импресивната природа и манастирите , коишто се изградени на карпите наречени...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

Метеори-1,600.00 денари на 2 рати Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица . Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на импресивната природа и манастирите , коишто...
ВЕЛИГДЕН-МЕТЕОРИ

ВЕЛИГДЕН-МЕТЕОРИ

СОЛУН-МЕТЕОРИ-ОЛИМБИК БИЧ 15.04.2017 – 17.04.2017 Шопинг во Солун, посета на Метеори со две ноќевања во Олимпик Бич. ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: само 2,499.00 денари Во цената на аранжманот е вклучено: Превоз со високотуристички автобус Посета и шопинг во Солун Посета на...