ЛЕТO 2017 – НЕА ПОТПИДЕА (ХАЛКИДИКИ)

ЛЕТO 2017 – НЕА ПОТПИДЕА (ХАЛКИДИКИ)

За целосна уплата до 15-ти Декември – 20 %ПОПУСТ ТРЕТО ЛИЦЕ БЕСПЛАТНО Едно од помирните летувалишта на првиот крак на полуостровот Халкидики. Се наоѓа на 60 км. југоисточно од Солун. Располга со голема песочна плажа, кристално чисто море, природна убавина, бујна...