ЛЕТО 2017 – НЕОС МАРМАРАС (ВИЛА SOLE A MARE)

ЛЕТО 2017 – НЕОС МАРМАРАС (ВИЛА SOLE A MARE)

-20 % ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 16.12.2016 Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија. Лоцирана е на главната пешачка зона во првата линија вили меѓу изобилство продавници, со фронталниот дел поставена кон...
ЛЕТО 2017 – НЕОС МАРМАРАС (ВИЛА МЕРСИНИС)

ЛЕТО 2017 – НЕОС МАРМАРАС (ВИЛА МЕРСИНИС)

-20 % ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 16.12.2016 Нова понуда за сезоната Лето 2017- нашиот фаворит, Вила „Mersinis“  во Неос Мармарас на вториот крак Ситонија. Вилата има се што Ви е потребно за вистински одмор: конфорни апартмани, двор со зеленило, простор за скара и...