ЕДНОДНЕВНИ КАПЕЊА ВО ГРЦИЈА

ЕДНОДНЕВНИ КАПЕЊА ВО ГРЦИЈА

Само за Вас организираме еднодневни капења секоја сабота и недела на сончевите плажи од грчкото крајбрежје. Секоја сабота ПАРАЛИЈА и ОЛИМПИК БИЧ: 15.06.2019 и 16.06.2019600 денари22.06.2019 и 23.06.2019700 денари29.06.2019 и 30.06.2019800 денари Секоја недела КАЛИТЕА,...
ЛЕТО 2019 – ОЛИМПИК БИЧ

ЛЕТО 2019 – ОЛИМПИК БИЧ

Лето 2019. Одберете дестинација по Ваша желба и летувајте на прекрасните плажи во Грција, Бугарија, Црна Гора. Ви посакуваме незаборавни доживувања. Погледнете ги понудите за Паралиа и сметсувањата во вили по исклучително поволни цени. Проведете незаборавни моменти...