ПОСЕТА НА МАНАСТИР ОСТРОГ

ПОСЕТА НА МАНАСТИР ОСТРОГ

Посетете го Светото место, Манастирот Острог ЦЕНА 1,700 ДЕНАРИ Во цената на посетата на Манастирот Острог е вклучено: Превоз со високотуристички автобус Патничко осигурување Посета на Подгорица Посета на Будва Пратител на...
ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО ОСТРОШКИ МАНАСТИР

Понуди 8ми декември во Острошки манастир – Црна Гора од 08.12-10.12.2017 1 ДЕН: Понуди 8ми декември во Острошки Манастир. Состанок со групата во 22:30 часот пред T.A Јоцо Турс поаѓање во 23:00.Се патува преку граничен премин Блаце во Косово, Албанија и Црна...
ВЕЛИГДЕН-ЗАГРЕБ-ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА-СПЛИТ

ВЕЛИГДЕН-ЗАГРЕБ-ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА-СПЛИТ

Загреб-Плитвички Езера- Сплит-Меѓугорје-Дубровник-Будва-Острог 13.04.2017 до 17.04.2017 за само 9,826.00 денари Прв ден  13.04.2017 (Четврток) Поаѓање во 21:00 часот од автобуска станица на перонот за меѓународни поаѓања.  Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за...
ВЕЛИГДЕН – БУДВА И ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ВЕЛИГДЕН – БУДВА И ОСТРОШКИ МАНАСТИР

БУДВА и ОСТРОШКИ Манастир со факултативна посета на Дубровник  Термин: 14-ти Април 2017 | 4 дена / 2 ноќи | Автобус ПРОГРАМ НА ПАТУВАЊЕ Прв ден (четврток)  13-14.04.17  ШТИП/СКОПЈЕ – БУДВА Поаѓање од Штип во 21:30 часот (на 13 Април) пред Новата пошта. Од Велес...