ЗИМА 2018: СНЕЖАНКА – ПАМПОРОВО

ЗИМА 2018: СНЕЖАНКА – ПАМПОРОВО

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 30.09.2017 10% за резервација и уплата до 30.11.2017 БОНУСИ : 7=6 за дата на пристигнување од 15.12-22.12.2017, 02.01-18.01.2018, 04.02-10.04.2018 (попустите се комбинираат) Цените се за 1 ноќевање на база...
ЗИМА 2018: ПЕРЕЛИК – ПАМПОРОВО

ЗИМА 2018: ПЕРЕЛИК – ПАМПОРОВО

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 30.10.2017 10% за резервација и уплата до 01.12.2017 Цените се по лице за 1 ноќевање 16.12-25.12.2017 16.12-25.12.2017 03.01-31.03.2018 03.01-31.03.2018 Вид на сместување | Период на престој ALL Inc. Flexy ПП...
ЗИМА 2018: ОРФЕУС – ПАМПОРОВО

ЗИМА 2018: ОРФЕУС – ПАМПОРОВО

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 15.10.2017 15% за резервација и уплата до 15.11.2017 | 10% за резервација и уплата до 01.12.2017 БОНУСИ : 7=6 за дата на пристигнување од 15.12-22.12.2017, 02.01-18.01.2018, 04.02-10.04.2018 (попустите се...
ЗИМА 2018: МАЛИНА РЕСИДЕНС – ПАМПОРОВО

ЗИМА 2018: МАЛИНА РЕСИДЕНС – ПАМПОРОВО

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 20.10.2017 15% за резервација и уплата до 05.11.2017 | 10% за резервација и уплата до 20.11.2017 Цените се по лице за 1 ноќевање   18.12.2017 28.12.2017 29.12.2017 01.01.2018 20.01.2018 04.03.2018 05.03.2018...