ЛЕТО 2019 – ПАРАЛИА

ЛЕТО 2019 – ПАРАЛИА

Лето 2019. Одберете дестинација по Ваша желба и летувајте на прекрасните плажи во Грција, Бугарија, Црна Гора. Ви посакуваме незаборавни доживувања. Погледнете ги понудите за Паралиа и сметсувањата во вили по исклучително поволни цени. Проведете незаборавни моменти...
23 ОКТОМВРИ: СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ

23 ОКТОМВРИ: СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ

2 ДЕНА/1 НОЌЕВАЊЕ/АВТОБУС   21.10.2017 СКОПЈЕ  – СОЛУН – ПАРАЛИА Состанок на групата во 05:00 часот на паркингот на хотел ВИЛ (спроти скопски саем). Поаѓање за Грција во 05:15 часот. Поаѓање од Кавадарци во 06:30 часот од булеварот кај гранична полиција....