ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПАРИЗ

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПАРИЗ

Цена на аранжманот  279 ЕУР / 17,250  денари ВКЛУЧЕНИ РАЗГЛЕДУВАЊА СО ВОДИЧ НА ПАРИЗ И САЛЗБУРГ   3 март Поаѓање во 12.00 часот од Скопје на паркинг кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, Хрватска и Словенија со...
ВЕЛИГДЕН-ПАРИЗ

ВЕЛИГДЕН-ПАРИЗ

Велигден во Париз за замо 19,530.00 денари Прв ден 13.04 СКОПЈЕ – ВИЕНА Состанок на групата во 14.00 часот. на паркингот пред Холидеј Инн.. Поаѓање за Виена …Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден 14.04 ВИЕНА – ПРАГА...