ЛЕТО 2017 – ПЛАТАМОНА

ЛЕТО 2017 – ПЛАТАМОНА

За целосна уплата до 15-ти Декември – 25 % ПОПУСТ ТРЕТО И ЧЕТВРТО ЛИЦЕ БЕСПЛАТНО Неа Пантелеимон е познато летувалиште во близина на Платамона на Олимписката ривиера. Се наоѓа на 70 км. од Солун и на 3 часа возење од Скопје. Песочната плажа, кристалното чисто море,...