11 ОКТОМВРИ: ПРАГА (Карлови Вари – Дрезден – Виена)- 3НП

11 ОКТОМВРИ: ПРАГА (Карлови Вари – Дрезден – Виена)- 3НП

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 149 € / 9.240 ден Прв ден 10.10.2018 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок на групата на паркингот на спортскиот центар Борис Трајковски во 16:00ч. Поаѓање на автобусот во 16:30 ч. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија. Ноќно возење со попатни...
ВЕЛИГДЕН-ПАРИЗ

ВЕЛИГДЕН-ПАРИЗ

Велигден во Париз за замо 19,530.00 денари Прв ден 13.04 СКОПЈЕ – ВИЕНА Состанок на групата во 14.00 часот. на паркингот пред Холидеј Инн.. Поаѓање за Виена …Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден 14.04 ВИЕНА – ПРАГА...