ПРЕВОЗ ДО ОХРИД, СТРУГА И ДОЈРАН

ПРЕВОЗ ДО ОХРИД, СТРУГА И ДОЈРАН

ПРЕВОЗ КУМАНОВО – ОХРИД – КУМАНОВО Секој ден тргнување од Автобуска Станица Куманово во 07:00 часот и враќање од Автобуска Станица Охрид во 17:30. Цена 900 денари повратна или 550 денари во еден правцец. ПРЕВОЗ КУМАНОВО – ДОЈРАН – КУМАНОВО...
ПРЕВОЗ ДО ОХРИД, СТРУГА И ДОЈРАН

ПРЕВОЗ ДО ОХРИД, СТРУГА И ДОЈРАН

ОХРИД, СТРУГА, ДОЈРАН Туристичката агенција Јоцо Турс и оваа лето Ви обезбеди удобен превоз за Охрид, Струга и Дојран. Тргнување од автобуската станица во Куманово: за Охрид и Струга, секој ден во 07:00, тргнување за Куманово во 17:30 за Дојран, вторник, петок и...