ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО РИЛСКИОТ МАНАСТИР ЗА САМО 1,000 денари Понуди 8ми декември во Рилскиот Манастир. Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A  Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во...
23 ОКТОМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР – БЛАГОЕВГРАД

23 ОКТОМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР – БЛАГОЕВГРАД

ЦЕНА: 1,000 денари Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во планината Рила. Бил основан во текот на 10 век од страна на Св. Јован Рилски. Уништен...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-РИЛСКИ МАНАСТИР

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-РИЛСКИ МАНАСТИР

Рилски Манастир-Благоевград-1,000.00 денари на 2 рати Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A  Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во планината Рила. Бил основан во текот на 10 век од...