НОВА 2018 ГОДИНА ВО РИМ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО РИМ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО РИМ 1 ден – 28.12.2017 СКОПЈЕ – Монтекатини Нова 2018 Година во Рим. Состанок со групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај хотел „Александар Палас“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со...