ЛЕТО 2017 – СКИЈАТОС

ЛЕТО 2017 – СКИЈАТОС

За целосна уплата до 15-ти Декември – 20% ПОПУСТ Еден од најатрактивните од групата острови Споради на Егејското море.  Со површина од 48 kм², Скијатос е познат по долгите песочни плажи, боровa шума и кристално чиста вода. Скијатос е остров со 66 песочни плажи...