СОКОБАЊА

СОКОБАЊА

СОКОБАЊА – СРБИЈА 1 ДЕН:07/12/2019 ( Сабота ) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 06.00 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните...