23 ОКТОМВРИ: СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ

23 ОКТОМВРИ: СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ

2 ДЕНА/1 НОЌЕВАЊЕ/АВТОБУС   21.10.2017 СКОПЈЕ  – СОЛУН – ПАРАЛИА Состанок на групата во 05:00 часот на паркингот на хотел ВИЛ (спроти скопски саем). Поаѓање за Грција во 05:15 часот. Поаѓање од Кавадарци во 06:30 часот од булеварот кај гранична полиција....
ВЕЛИГДЕН-МЕТЕОРИ

ВЕЛИГДЕН-МЕТЕОРИ

СОЛУН-МЕТЕОРИ-ОЛИМБИК БИЧ 15.04.2017 – 17.04.2017 Шопинг во Солун, посета на Метеори со две ноќевања во Олимпик Бич. ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: само 2,499.00 денари Во цената на аранжманот е вклучено: Превоз со високотуристички автобус Посета и шопинг во Солун Посета на...
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!