СОФИЈА – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

СОФИЈА – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 СОФИЈА 1 ден: 30.12.2019 год. Поаѓање за Софија од Скопје  во 06.30ч , паркингот пред хотел ВИП. Дневно  патување до Софија  со попатни паузи за одмор и  царински формалности.  Пристигнување во  Софија и разгледување на градот со локален водич: ...