23 ОКТОМВРИ: ВЕНEЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

23 ОКТОМВРИ: ВЕНEЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 139€/8.610 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – ТРСТ Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за...
11 ОКТОМВРИ: ВЕНЕЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

11 ОКТОМВРИ: ВЕНЕЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 129€/ 7.990ден Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – ТРСТ Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со...