23 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

23 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 189€/11.710 МКД Прв ден 19.10.2017 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 12:30ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во 13.00ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни...
11 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

11 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 189€/11.710 МКД Прв ден 06.10.2017 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 12:30ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во 13.00ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни...
ВЕЛИГДЕН-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА-ВЕРОНА

ВЕЛИГДЕН-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА-ВЕРОНА

Цена: 7,380.00 денари Прв ден 13.04 СКОПЈЕ – ВЕНЕЦИЈА Поаѓање за Венеција во 12.30 часот на паркингот на Holiday Inn. Патување преку Србија со попатни паузи и царински формалности. Ноќно возење. Втор ден 14.03 ВЕНЕЦИЈА Посета на еден од попатните шопинг центри....