ЛЕТО 2017 – ФУРКА (ХАЛКИДИКИ)

ЛЕТО 2017 – ФУРКА (ХАЛКИДИКИ)

За целосна уплата до 15-ти Декември- 20% попуст ТРЕТО и ЧЕТВРТО лице во АПП БЕСПЛАТНО Едно од најпривлечните места, сместено на западната страна на полуостровот Касандра во областа Халкидики. Се наоѓа на 100 км од Солун, оддалечено 5 км од Сивири и 10 км од Калитеа....