Куќа „Такис и Марија“ – Јерисос

Куќа „Такис и Марија“ – Јерисос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 20% на сезонските цени 15% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 31.5-7.6 7 79 35 7.6-14.6 7 109 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 169 35 Термин Ноќевања 1/3 апарт. 1/4 студио 1/4...
Куќа „Евангелија“ – Јерисос

Куќа „Евангелија“ – Јерисос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 20% на сезонските цени 15% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 31.5-7.6 7 79 35 7.6-14.6 7 119 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 169 35 Сезонски цени Термин Ноќевања 1/2 студио...