СОЛУН-МЕТЕОРИ-ОЛИМБИК БИЧ 15.04.2017 – 17.04.2017

Шопинг во Солун, посета на Метеори со две ноќевања во Олимпик Бич.

veligden-meteori

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: само 2,499.00 денари

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • Посета и шопинг во Солун
  • Посета на Метеори
  • Две ноќевања во Олимпик Бич
  • Туристички придружник

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Патничко осигурување
За овој аранжман важат општите услови на Т.А. Јоцо Турс – Куманово
Share This