Велигден 2022

 
 
 
 

Велигден 2022

 
 
 

Рим-Италија

 
 
 
 

Крф-Грција

 
 
 
 

Прага-Чешка

 
 
 
 

Букурешт-Романија

 
 
 
 
 
 

Бурса-Турција

 
 
 
 

Санторини-Грција

 
 
 
 

Будимпешта-Унгарија

 
 
 
 

Атина-Грција

 
 
 
 
 
 

Зошто да патувате со нас

 
 
 

ПОВОЛНИ ЦЕНИ

 
Прифатливите цени, во реална корелација со понудените услуги и аранжмани, најдобро ги дефинира огромниот број на постојани корисници.
 
 
 
 

ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

 
Со нашето искуство и кадровската професионалност, континуирано ја потврдуваме востановената синтагма, за "Комплетен туристички сервис".
 
 
 
 

ПОСТОЈАНА ПОДДРШКА

 
Одговорноста и грижата за своите клиенти, секојдневно ја докажуваме со постојаната поддршка и достапност на нашите вработени.
 
 
 
 
 
 

Потребно ви е превозно средство?

 
Доколку имате потреба од изнамување на автомобили, електрични скутери како и секојдневен превоз до Скопје и назад до Куманово, Јоцо Турс е најдобриот избор.
 
 
 
 
 
 
 

Изнајмување на автобуси и минибуси,

 
Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изнајмување на автомобили

 
Rent a car Kumanovo, Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автомобили во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изнајмување на електрични скутери

 
Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на е-скутери на локален сообраќај.Одберете е-скутер за избегнување гужви низ градот со максимална ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Превоз Куманово - Скопје - Куманово

 
Јоцо Турс Ви нуди најпогодна опција за секојдневен превоз до Скопје и назад до Куманово. Одберете некој од термините кој на Вас ви одговара...