Услуги

Изнајмување на автобуси и минибуси

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. За меѓународен превоз располагаме со современи автобуси со EURO 4 стандард, кои ќе одговараат за сите ваши барања и потреби.

Изнајмување на електрични скутери

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на е-скутери на локален сообраќај.Одберете е-скутер за избегнување гужви низ градот со максимална безбедност и биди COOL..

Патничко осигурување

 Полисата за патничко осигурување овозможува заштита и сигурност во текот на привремен престој во странство и гарантира покривање на евентуални трошоци во случај на неопходна медицинска помош заради ненадејна болест или последици од несреќен случај или незгода.

Јоцо Турс Ви нуди најквалитетно патничко осигурување за сите дестинации во светот, како и за соседните земји, кое опфаќа одлична територијална здравствена покриеност.

За повеќе информации побарајте не на телефонскиот број +389 31 429 426 или +389 71 376 426 или повелете во нашата канцеларија на Октомвриска Револувија бр.58 Куманово

Зошто да патувате со нас

There are many variations of passages of lorem.

ПОВОЛНИ ЦЕНИ

Прифатливите цени, во реална корелација со понудените услуги и аранжмани, најдобро ги дефинира огромниот број на постојани корисници.

ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

Со нашето искуство и кадровската професионалност, континуирано ја потврдуваме востановената синтагма, за "комплетен туристички сервис"..

ПОСТОЈАНА ПОДДРШКА

Одговорноста и грижата за своите клиенти, секојдневно ја докажуваме со постојаната поддршка и достапност на нашите вработени.