RENT A CAR

Изнајмување на автомобили

Rent a car Kumanovo, Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автомобили во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. Одберете го автомобилот што најмногу Ви одговара според најповолните услови што ги нуди Јоцо Турс.

Располагаме со автомобили со бензински и дизел мотори, со автоматски или рачен менувач, помали или поконфорни во зависнот од потребите. Сите автомобили се климатизирани. Возилата се одржуваат редовно и се карактеризираат со ислучително мала потрошувачkа. Возилото го земате со полн резервоар и го враќате со полн резервоар. При подигнување на возилото потпишувате договор и го плаќате користењето однапред. Без комплицирани процедури и без обезбедување.

VW TOURAN 2016

1 ден - 70 €

4+ дена - 65

7+ дена - По договор

15+ дена - По договор

Skoda Fabia 2017

1 ден - 50 €

4+ дена - 45

7+ дена - По договор

15+ дена - По договор

Suzuki Swift 2010

1 ден - 50 €

4+ дена - 45

7+ дена - По договор

15+ дена - По договор

VW Touran 2006

1 ден - 50 €

4+ дена - 45

7+ дена - По договор

15+ дена - По договор