СКИ УСЛУГИ – ПАМПОРОВО

0
Преглед на ски услуги за Пампорово и Мечи Чал

РОДОПСКИ ДОМ 4* – ПАМПОРОВО

0
Хотел РОДОПСКИ ДОМ 4* - Чепеларе, Пампорово  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација...

БОРОВЕЦ ХИЛС 5* – БОРОВЕЦ

0
БОРОВЕЦ ХИЛС 5* - Боровец www.borovetshills-bg.com  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 5% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од...

Куќа „Минас“ – Неа Флогита

0
Куќа „Минас“ – Неа Флогита. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Панорама“ – Сарти

0
Куќа „Панорама“ – Сарти. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Харис“ – Неа Флогита

0
Куќа „Харис“ – Неа Флогита. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Последни вести