ФЕСТА ВИНТЕР ПАЛАС 5* – БОРОВЕЦ

0
ФЕСТА ВИНТЕР ПАЛАС 5* - Боровец www.festahotels.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и...

ОРЛОВЕЦ 5* – ПАМПОРОВО

0
ОРЛОВЕЦ 5* - Пампорово www.hotelorlovetz.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до...

ПЕРУН ЛОЏ 4* – БАНСКО

0
ПЕРУН ЛОЏ 4* - Банско www.perunlodge.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 15% попуст за резервација до 31.10.2019  10%...

Куќа „Харис“ – Неа Флогита

0
Куќа „Харис“ – Неа Флогита. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Ана Сакис“ – Торони

0
Куќа „Ана Сакис“ – Торони. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Торони. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

0
Куќи „Санрајс“ и „Василис“ - Скијатос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Скијатос. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Последни вести